6 lækre håndcremer der giver dig silkeblød hud

Der er mange grunde til at bruge håndcreme. Måske føler du, at din hud trænger til ekstra fugt, eller også har du brug for at beskytte din hud mod kulde og vind. Uanset grunden, så er det altid en fordel at have en god håndcreme ved hånden, så du kan få silkeblød hud. Her får du en liste over 6 lækre håndcremer, der giver dig silkeblød hud:

  1. Meraki Håndcreme
  2. Nuxe Huile Prodigieuse Or
  3. Burt’s Bees Hand Salve
  4. L’Occitane Shea Butter Hand Cream
  5. The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream
  6. Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve

Vil vil nu gennemgå dem en efter en.

 

Meraki Håndcreme

En god håndcreme fra Meraki er udviklet til at give din hud masser af fugt. Den har en mild duft af eksotiske krydderier, hvilket skaber en behagelig duft.

For at sikre, at håndcremen trænger godt ind i huden, anvendes den bedst lige efter, at du har vasket dine hænder. Find mere tilbehør til badeværelset her.

Nuxe Huile Prodigieuse Or

Hvis du gerne vil opleve en velgørende, fugtgivende håndcreme, der giver din hud næring, så er Nuxe Huile Prodigieuse Or et rigtig godt valg.

Håndcremen er produceret på baggrund af en blanding af ingredienser som forskellige olier og blomster.

Burt’s Bees Hand Salve

Burt’s Bees Hand Salve er en rigtig god håndcreme til dig, der har ekstra tørre hænder. Den er udviklet i samarbejde med håndlæger og består derfor af en helt særlig blanding af ingredienser, der giver din hud masser af fugt. Samtidig er håndcremen udviklet med henblik på at mindske rynker og andre synlige aldringstegn.

L’Occitane Shea Butter Hand Cream

Hos L’Occitane finder du en helt særlig håndcreme, der består af 20% sheasmør. Denne ingrediens giver din hud en ekstraordinær mængde fugt og gør den silkeblød og smidig.

The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream

Hvis du gerne vil have en håndcreme, der ikke kun kan give din hud fugt, men samtidig har en plejende effekt, så er The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream det helt rigtige valg for dig. Den er nemlig udviklet sådan, at den kan mindske rødme og tørhed.

Håndcremen består desuden af en mild, blid duft af mandelmælk og honning.

Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve

Hvis du gerne vil have en rigtig god håndcreme, der er produceret på baggrund af en blanding af ingredienser, der styrker huden, så er Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve det helt rigtige valg for dig.

Denne håndcreme giver ikke blot fugt til din hud, men den beskytter også mod vind og kulde.

Jeg håber at du med denne artikel kan finde den creme der passer dig bedst. God fornøjelse.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress