Når i skal være alene sammen og have det godt

Personlige ting i hjemmet har det med at skabe en stemning af, at man er velkommen. Stemningen emmer måske af personlighed og nærhed og det er netop noget som vi elsker at mærke, når vi træder ind i et hjem hvor vi gerne vil være velkommen. Hjemmene kan rumme store familier, men også de små hjem, hvor man er sammen alene, blot som par eller lignende har brug for nærhed.

Få sjæl ind i indretningen

Elsker du jeres alenetid derhjemme og vil du gerne give både din partner og dit hjem en kærlig bemærkning, som samtidig stadig viser din humoristiske side, så kan f.eks. finde sjove dørmåtter med tekst, der kan ligge som det første ude foran hoveddøren og hilse jeres gæster og jer selv velkommen hjem.

 

Med dørmåtter der kan personliggøres, bliver dørmåtten ikke blot et praktisk interiør, men der kommer samtidig en form for sjæl over noget så simpelt som en dørmåtte.

Få den helt rigtige følelse ned i maven, med fælles ting og minder i sammen alene har skabt

De fleste af os har prøvet at mærke forskellen på at træde ind i et hjem, hvor man slet ikke har følt det som et hjem og trådt ind i et andet hjem der med det samme har kastet hjemlige aner af sig i din retning, på trods af at det måske ikke engang var dit eget hjem.

 

Denne følelse af at være hjemme er som regel en følelse og en stemning mange forsøger at skabe når der indrettes et hjem. Det kan være særligt svært at skabe en hjemlig følelse for begge parter der f.eks. er flyttet sammen for første gang og her vil den fine idé med en dørmåtte, samt andre personlige ting og sager der forbinder jer alene sammen, være gaven der aldrig stopper med at give fordi du netop vil få den helt rigtige fornemmelse, helt ned i maven.

 

Start med de små ting og byg op alene sammen

Man kan sagtens forsøge at stille møbler ind i det nye fælles hjem, som begge parter har tænkt var gode og oplagte møbler hjem til, men uanset hvor enige begge parter har været om at gå med en specifik ting sammen, så vil det stadig ikke være et fælles møbel og det kan ende op med at føles helt forkert ikke at have f.eks. en ny sofa, som i begge først skal til at skabe minder i sammen. er budgettet stramt når der flyttes sammen, så start med at få nogle fælles mindre ting – som f.eks. en personlig dørmåtte der indikerer at, her bor I. 

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress