Fantastisk familieunderholdning til en regnvejrsdag

Når det står ned i stænger, himlen er grå og overskyet, er det indehyggen der kommer i fokus. Nogen gange, specielt med børn, kan det være vanskeligt at fylde timerne ud.

Her får du 3 gode idéer til hvad du dig og familien kan foretage jer på en regnfyldt dag.

Brætspil

De fleste familier har skabet fyldt med brætspil. Faktisk kiggede jeg den anden dag i skabet, og så at vi havde to brætspil som ikke var åbnet endnu. Sådan er det sikkert også i andre hjem.

Så kig i skabet sammen med ungerne, se hvilke brætspil i har liggende, og hiv dem frem. For at gøre det endnu mere hyggeligt, kan i passende tænde nogle stearinlys og skære en tallerken frugt og grønt som i kan hygge med.

Det mest populære brætspil hjemme hos os er lige for tiden Loopin Louie. Det er actionfyldt og fylder stuen med høje grin og masser af latter.

Stenmaling

Maling på sten er de seneste år blevet utrolig populært. Og det er der også en god grund til: Det er nemlig utrolig hyggeligt og ungerne elsker det.

En af de ting der gør det fantastisk sjovt, er de mange forskellige lærreder du maler på. I stedet for at male på fladt papir som man plejer, så har sten mange forskellige former, farver og kanter. Det gør det både spændende, sjovt og udfordrende at male på.

Men hvilke tuscher skal du bruge når du maler på sten? Vi kan i høj grad anbefale Posca Tusser som du finder et stort udvalg af ved Undermyroof.dk, og til billige penge.

I vores familie forsøger vi gerne at finde de runde og flade sten. De er sjove og flotte at male på. Det er dog flest af disse ved stranden. Men regner det meget, kan man hoppe i regntøjet og lave en sten-finder-tur.

Hama Perler

Den tredje ting som vi anbefaler til en regnfyldt dag er Hama Perler. Hama har siden 1961 lavet de fantastiske og velkendte perler, som næsten med garanti har været en del af din barndom.

Det fantastiske ved Hama perler er, at det kun er fantasien der sætter grænserne. Du kan lave alverdens motiver i alverdens farver.

Hama kommer i over 66 forskellige farver og kan kombineres på de medfølgende perleplader.

Der findes 3 forskellige størrelse af Hama perler. Maxi til de små, Midi som er den mest kendte og mini-perlerne til de større og mere ambitiøse perlebyggere.

Er ungerne over 5 år, anbefaler vi klart at få i gang med Hama midi perler. Midi perlerne er det mest kendte og brugte. Derudover findes der et hav af forskellige perleplade motiver, hos Undermyroof.dk finder du over 35 forskellige perleplader til Midi. Alt fra hunde og kyllinger til hjerter og biler.

Jeg håber ovenstående idéer kan give inspiration til en hyggelig indedag.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress