Sådan bruger du astrologi til at lære dit barn bedre at kende

Som forældre ønsker vi at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at give vores børn det bedst mulige liv. Vi håber at hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale og blive lykkelige og succesfulde voksne. En måde, vi kan gøre dette på, er ved at forstå deres astrologiske horoskop. Hvert barns horoskop afslører forskellige styrker og svagheder, evner og potentialer. Med denne viden kan vi guide dem i den rigtige retning og hjælpe dem med at overvinde eventuelle negative impulser, de måtte have. Astrologi er et uvurderligt værktøj for forældre!

Hvis du ikke allerede er bekendt med dit barns astrologiske horoskop, er det nu, du skal lære det.

 

Her er et par tips til, hvordan du kommer i gang:

– Tal med dit barns astrolog. De vil kunne fortælle dig mere om dit barns specifikke styrker og svagheder.

 

– Søg oplysninger på internettet. Der findes mange gode websteder og bøger om dette emne.

 

– Vær opmærksom på dit barns adfærd. Du kan måske se mønstre, der viser sig, som svarer til det, du læser om i deres astrologiske horoskop.

 

Ved at tage os tid til at forstå vores børn bedre kan vi give dem den bedst mulige chance for et lykkeligt og vellykket liv. Astrologi er et redskabder kan hjælpe os med at gøre netop dette. Så hvorfor ikke give det en chance? Du vil måske blive overrasket over, hvad du lærer!

 

Hvad er astrologi?

Astrologi er studiet af himmellegemernes bevægelser og relative positioner, som fortolkes som havende indflydelse på menneskers forhold og naturens verden. Ordet “astrologi” kommer af det græske ord ἄστρον, der betyder “stjerne”, og -λογία, der betyder “undersøgelse”.

Planeternes og andre himmellegemers position på tidspunktet for en persons fødsel (eller et hvilket som helst andet tidspunkt) siges at påvirke personens personlighed, præge hans livserfaringer og forudsige hans fremtidige forhold. Troen på astrologi har været fremherskende gennem det meste af den nedskrevne historie – i den vestlige kultur betragtes den af mange astronomer som en pseudovidenskab – og den har fortsat en stærk tilhængerskare i store dele af verden. Hvis du vil vide mere kan du klikke her.

 

Forældrearbejde er svært nok, så hvorfor ikke få al den hjælp du kan? Hvis du vil vide mere om, hvordan astrologi kan hjælpe dig med at være en mere effektiv forælder, kan du læse vores bog, The Parenting Astrology Guide. Den er fyldt med oplysninger om hvert stjernetegn og om, hvilke forældrestrategier der virker bedst for dem.

 

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress