Styrk parforholdet og derved familien – Ny dansk undersøgelse giver ideer til aktiviteter som par, uden børnene

Nye forældre, eller par der oplever en udvidelse af familien, vil ofte opleve at det vigtigste i livet for dem bliver deres børn. Familien kommer lynhurtigt i centrum, og man udvikler et beskyttelsesgen overfor ens børn, i søgen efter tryghed. Meget tyder dog på at parforholdet; det forhold som parret har, uden børnene, er roden til en styrket familie – og en bedre tilværelse for ens børn.

Ønsker man virkeligt at gøre noget godt for familien, børnene, ens partner – og en selv, bør man aktivt vælge at styrke parforholdet. Dette kan godt bestå i samvær som familie, eller sammen med børnene. Men man øger glæden langt mere ved at bruge tid alene med ens partner. Her kan man styrke kærligheden til ens partner, med et fuldt fokus, hvilket mange par gør alt for sjældent i hverdagen.

Undersøgelse: Unik indsigt i danskernes købevaner på valentinsdag for et bedre parforhold

 

Hvordan styrker man så parforholdet bedst muligt? En ny undersøgelse med unik indsigt i danskernes købevaner på valentinsdag, viser at nyere og frækkere metoder bliver taget i brug blandt de danske par. Baseret på udtalelser og data fra en dansk forhandler af voksenlegetøj, slog flere nyhedsmedier fast:

”Kigger man på måneden lige op til valentinsdag, ser vi en stigning på antallet af ordrer på hele 452% fra 2020 til 2021. Der er altså over 4 gange så mange, som sidste år valgte at overraske en særlig person med sexlegetøj til valentinsdag end året før”, udtalte en presseansvarlig i Dagens.dk

Yderligere kom det også frem at tendensen særligt centrerede sig om det at overraske sin partner. Her fandt man ud af at mange vælger specifikke gaver som voksenlegetøj

”Den samme tendens ses også for julekalendere, hvor en fræk julekalender, med et nyt stykke sexlegetøj eller udstyr hver dag, på ganske få år er blevet et populært valg over de klassiske julekalendere, med chokolade, slik, gaver og meget andet. I en “sexjulekalender” kan du bl.a. finde dildoer, vibratorer og andre sjove ting til soveværelset. ” skrev Ida Hansson, journalist i Nyheder24.dk

Meget tyder altså på, at man som par bør bruge mere tid sammen med et fokus på kærligheden, samværet og det seksuelle. Valentinsdag er en oplagt mulighed, som I sidste ende, ender man med at påvirke ens familie og børns trivsel bedre, fordi man fungerer bedre som par.

Kilder:

”Vi gik amok på Valentinsdag: Købte ‘voksenlegetøj’ som aldrig før” Skrevet af Ida Hansson | 17.02.22 | 06:45 Dagens.dk

”Vi gik amok på Valentinsdag: Købte ‘voksenlegetøj’ som aldrig før” 21.02.22 | 08:30 Nyheder24.dk

 

 

 

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress