Pynt til barnedåb – Hvad skal du bruge?

En barnedåb er naturligvis en vigtig begivenhed for hele familien. Det er nemlig dagen, hvor et lille, nyt medlem af familien for alvor bliver budt velkommen og fejret. Hvis I snart har et barn, der skal døbes, skal det selvfølgelig fejres med maner.

Hvordan man fejrer en barnedåb kan dog variere meget fra familie til familie. Nogle ynder at invitere hele den udvidede familie, mens andre bedst kan lide en lille barnedåb i bedste venners lag. Nogle kan lide en lang dag med treretters menu, mens andre foretrækker en kort men festlig markering. Hvad end I beslutter jer for, er der dog ingen tvivl om, at fint pynt hører sig til en barndåb.

Meget pynt at vælge imellem

Heldigvis er der meget forskelligt barnedåbspynt at vælge imellem, så der er utvivlsomt noget til ethvert barn og enhver smag. Fælles for det hele er dog, at det er både barnligt og stemningssættende. Måske er det netop derfor balloner er så prominent en del af pynt til barnedåb. Balloner er trods alt fine og festlige i enhver sammenhæng, men særligt børnene ved en barnedåb vil utvivlsomt elske balloner. Måske kan det døbte barn selv sågar få lov til at lege til med en ballon.

Der er dog også meget andet oplagt pynt til en barnedåb. For eksempel er barnets navn naturligvis centralt ved enhver barndåb. Derfor kan du også med fordel inkorporere det som en del af pynten. I kan sågar kombinere det med de førnævnte populære balloner og have bogstavsballoner, der staver barnets navn, eller blot balloner med navnet skrevet på dem.

Pynt der passer til fejringen

Fra da af afhænger meget af pynten dog af selve barnedåbens stemning, varighed og lignende. Går I efter en ægte feststemning, kan I finde masser af serpentiner og guirlander i barnedåbstema. Der findes dog også pynt til en mere klassisk og afmålt barnedåb.

Ligeledes findes der pynt til både en kort og en lang barndåb. Særligt når det kommer til en kort barndåb er papkrus- og tallerkner for eksempel oplagt pynt. Der findes nemlig masser af charmerende pap service, der både kan pynte og gøre den korte barnedåbsfejring nem for alle parter. I sidste ende handler en barnedåb nemlig ikke om pynten. En barnedåb handler i stedet om at fejre det lille nye liv, der bliver til et voksent medlem af familien, før man ved af det. Det er værd at fejre.

 

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress