Kombiner bilvask med sjov med børnene

De bedste aktiviteter med børnene er dem hvor du samtidig får ordet noget praktisk. For vi kender det alle sammen med børn. Den dårlige samvittighed over at vi ikke får tilbragt nok tid med børnene, hygget og leget og på den anden side at vi ikke får ordnet det praktiske i hverdagen – såsom at få vasket bilen.

Skumlansen gør bilvasken til en leg

Jeps – er du typen der har tårnhøje forventninger til din bilvask – så er det givetvis svært at have børnene med til en komplet bilvask hvor du også lige får taget bilen indvendigt. Men der er alligevel nogle ting som kan køre børnene helt ekstatiske – og du kender det sikkert fra badeværelset af: SKUM!

Der er bare et eller andet magisk over skum, og ved at have en skumlanse til din højtryksrenser kan du gøre det til en leg at bilen pludselig er dækket ind i et stort lag skum, og måske kan du endda lade dit barn skumme bilen ind. Skal det være rigtig sjovt kan du lade dit barn bestemme farven på skummet og så er det lige pludselig en grøn eller pink bil som der er i indkørslen og der kan interessen måske vækkes for at gøre det til et fælles projekt som også børnene synes er sjovt. Du kan finde et stort udvalg af skumlanse og shampoo til skumlanse her>>

Brug også skumlansen til lakforsegling

Selvom det er i forvasken af bilen at en skumlanse virkelig brillierer kan du også sagtens benytte den til at kaste et lag af simpel vådforsegling ud over bilen. Derved får du givet bilen en simpel lakforsegling ved brug af skumlansen. Det giver ikke det helt tykke leg-agtige skum som du kan få når du påfører sæben, men du kan lade børnene (sammen med dig) styre højtryksrenseren og lade lakforseglingen fordele ud over bilen. Så føler de også at de har hjulpet godt til.

Inde i bilen

Inde i bilen kan du både lade børnene støvsuge, men du kan også lade dem vælge hvilken duftfrisker de gerne vil have i bilen hvis du er til den slags eller du kan lade dem støve bilen af med en blød mikrofiberklud, mens du håndterer nogle af de mere kradse kemikalier udenfor, som børnene ikke skal være i nærheden af.

Lad det tage lidt længere tid

Når du skal have børnene med til vask af bilen kan du godt regne med at vasketiden bliver fordoblet eller tredoblet. Men se det som en mulighed for at de både kan lære noget om rengøring af bilen, samtidig med at i kan få grint af al det skum, der kommer – som de med garanti synes er fantastisk. Så nyd tiden mens børnene er små og få ordnet det praktiske samtidig.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress