Seje juletrøjer -> En guide til valg af Jule sweater

Det er den tid på året igen!

 

Tid til at bryde juletrøjen ud og komme i julestemning. Men hvad er en julesweater egentlig? Og hvor kom denne mærkelige tradition fra?

 

Læs med for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide om fede juletrøjer.

 

Hvad er en juletrøje?

En julesweater er en tyk, striktrøje, som typisk bruges i vintermånederne. Julesweatere kan enten være festlige og dekorative eller ensfarvede og funktionelle. Trenden ser ud til at være startet i Storbritannien, hvor de traditionelt blev båret af mænd som en del af deres vintergarderobe. I disse dage bærer både mænd og kvinder i Storbritannien og Nordamerika juletrøjer som en måde at omfavne den sjove og festlige ånd i feriesæsonen.

Grimme juletrøjer

En populær type julesweater er den grimme julesweater. Disse trøjer er godt nok grimme – bevidst. De er ofte prydet med skrigende mønstre, besynderlige designs og tarvelige udsmykninger som pom-poms og pailletter. Grimme juletrøjer har været populære siden 1980’erne, hvor de for det meste blev båret af mænd som en måde at gøre grin med det seriøse og faste forretningstøj, der var på mode på det tidspunkt. I dag er det mere sandsynligt, at grimme juletrøjer bliver båret af kvinder som et fashion statement end af mænd (selvom der er masser af mænd, der stadig nyder at bære dem). Folk bærer ofte grimme juletrøjer til feriefester eller arbejdsfunktioner som en måde at sprøjte lidt humor ind i den ellers hektiske feriesæson.

Fine juletrøjer

Det er dog ikke alle, der nyder at have en grim sweater på. Hvis du leder efter noget lidt mere smagfuldt, er der masser af lækre juletrøjer på markedet, som vil lade dig vise din ferieånd uden at støde nogens stilsans. Disse trøjer kommer i alle mulige farver og stilarter, fra klassisk rød og grøn til mere moderne udgaver af feriefarvepaletten. Du kan finde alt fra simple pulloversweatere til mere kunstfærdige cardigans pyntet med pailletter, perler og anden festlig udsmykning. Lige meget hvad din personlige stil er, er der helt sikkert en fin julesweater derude, som vil passe fint til dig.

Juletrøjer med motiver

Hvis du gerne vil have din julesweater til at have lidt ekstra noget-noget, hvorfor så ikke gå efter en med et festligt motiv? Der er alle mulige ferie-tema-motiver, som du kan finde på juletrøjer, fra traditionelle billeder som julemanden og rensdyr til mere moderne billeder på højtiden som snemænd og nisser. Uanset hvad din yndlingsdel af ferien måtte være, er der helt sikkert en julesweater derude med et motiv, der taler til dig.

 

Traditionelle juletrøjer

For nogle mennesker siger intet “jul” ligesom en traditionel cardigan prydet med honningkagemænd eller en rullekrave dækket af kristtornblade.

 

Hvis du leder efter noget virkelig tidløst, så hold dig fra looks fra ikoniske mærker som Gucci, Ralph Lauren eller Brooks Brothers.

 

Traditionelle julesweatere vil aldrig gå af mode – og de giver gode samtalestarter ved feriefester!

 

Køb din juletrøje hos Julesweats! Er du klar til at sætte gang i dit julestrikkespil denne sæson?

 

I deres onlinebutik finder du alle mulige fede Julesweaters og juletrøjer at vælge imellem – grimme medfølger!

 

Så uanset hvad din smag eller budget måtte være, har vi dig dækket.

 

Konklusion

Lige meget hvad din personlige stil er, er der helt sikkert en JULESWEATER, der passer dig fint! Så hvorfor ikke gå over til din nærmeste juletrøje shop og vælge en i dag? Du vil blive glad for, at du gjorde det!

 

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress