Hvorfor du skal starte en familieblog

Træt af at få telefonopkald, der tigger om flere billeder af børnene? Leder du efter et sted at dele dit barns præstationer? Uanset om du er en teknofob eller en computernørd, en udadvendt eller en privat sjæl, er der chancer for, at du har masser at sige om din familie – og en hjemmeside blog er lige stedet at sige det.

 

Hvorfor blog? At holde kontakten…

Fordi det er den mest effektive måde at udsende deres nyheder til fjerntliggende venner og familie.

Det er en ikke-påtrængende måde at fortælle sjove historier på, og uden at plage folk med e-mails. Folk kan tjekke bloggen så ofte de vil, uden at man skal bekymre om “Har jeg allerede delt dette billede med mine venner?”

 

Beslut dig for bloggens privatlivsindstillinger – men blog så, som om de ikke er der

Hvis du ønsker at holde alle opdateret om dine børns liv via en blog, men ikke vil have, at resten af ​​verden læser med, tilbyder Blogger og WordPress.com (begge gratis) private blogmuligheder. Fordelen ved Blogger er, at du kan invitere alle med et Google-login til at læse din blog – hvis du bruger WordPress.com til en privat blog, bliver dine venner og familie nødt til at oprette en gratis WordPress.com-konto for at logge på og læse dine indlæg .

Hvis du vælger at forlade din blog offentlig, har du mulighed for at forhindre søgemaskiner i at indeksere din blog, men det forhindrer ikke nogen i at indtaste adressen eller dele dit bloglink på Facebook eller via e-mail.

Mange forældre spekulerer på, om det er sikkert at sende oplysninger om deres familier på nettet. Kommer et eller andet kryb til at se for nøje på din datters billede? Vil en anonym “trold” eller ballademager poste kommentarer, der kritiserer din kondition som mor?

Send kun begivenheder, der er sket i fortiden snarere end fremtiden (dvs. lad være med at skrive, at du vil være på ferie i en uge, hvilket betyder, at dit hjem vil være tomt!), og undgå venners og families efternavne.

Og skriv selvfølgelig ikke noget, du måske fortryder senere.

 

Hvor meget tid tager det?

Kort svar? Så meget eller så lidt, som du vælger. Hvis du vil have folk til at blive ved med at tjekke din blog, er det vigtigt at skrive mindst 2-3 gange om ugen. Men et indlæg kan være et langt essay om familiens roadtrip, mens et andet kan være et enkelt billede af din datters første tand.

Hvis du har budgettet og er interesseret i en mere professionel hjemmeside til din blog, med personlig design, kan dette opnås med hjælp fra et webbureau.

 

Hold det kort

God skrivning er kortfattet. Gør det nemt for din travle familie at holde sig opdateret uden at bruge fem timer hver uge på at læse din blog. Det betyder ikke, at du ikke kan blogge en tur journal nogle gange, men skriv et hurtigt resumé i første afsnit. Sørg for, at din mor ved et øjeblik, om hun skal læse videre med det samme for at få de saftige detaljer om dit første forslag, eller om hun kan vente med at læse det højt for din far, når han kommer hjem fra arbejde.

Indstil timeren og skriv i fem minutter – du vil blive overrasket over, hvor mange detaljer du kan få optaget på den tid, og de er normalt de vigtigste. Mens du går gennem din dag eller din families rejse, så tænk på de historier, bedstemor virkelig ville nyde at høre. Chancerne er, det vil alle andre også. Før du ved af det, vil du have dine blogindlæg halvkomponeret i dit hoved, før du nogensinde kommer til at skrive dem.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress