De bedste havespil til hele familien

Havespil er utroligt sjove for hele familien, om de er med på tur eller bare holdes derhjemme i haven. Det eneste, der kræves, er et mindre stykke græsplæne, så alle kan spille sikkert med. Herunder har vi samlet en lang række bud på spil, hvor hele familien kan være med.

Stigegolf

Stigegolf er en absolut klassiker, og langt de fleste kender allerede reglerne. Få kuglerne til at hænge fast på en af stigetrinnene og få point herefter. Det er en sjov aktivitet for hele familien, og så er det supernemt at tage frem og pakke ned igen. Den eneste ulempe er, at spillet godt kan fylde lidt i garagen eller skuret.

Kongespil

Endnu en rigtig klassiker, som bliver spillet rundt i hele det danske sommerland. Når man først har træbrikkerne til at spille, så er det bare at komme i gang. Banen er nem at gøre længere eller kortere alt efter evner, og så kan man også være mange med. Det kræver mindst et antal spillere på to, men derfra kan man blot danne hold efter antal medlemmer i spillet.

Petanque

En gammel kending, men en sjov én af slagsen. Selvom mange forbinder petanque med plejehjem og ældrecentre, så er petanque altså en sportsgren, hvor alle kan være med. Her handler det om at komme tættest på grisen, og typisk kan der være op til 3 spillere med. Det sjove spil kan udfoldes på de fleste underlag, så hvis I ikke lige har en græsplæne, så kunne dette godt være spillet for jer.

Stangtennis

Man behøver hverken at være Roger Federer eller Caroline Wozniacki for at kunne hamre bolden afsted i stangtennis. Spillet er begrænset til kun at kunne have to deltagere, men det plejer at være en hurtig omgang. Sæt en god stangtennisturnering op i haven. Husk at holde god afstand, da der kan forekomme store armbevægelser undervejs.

Kæmpe klodsmajor

Hold koncentrationen og armene i ro, når det klassiske klodsmajor er vokset i størrelse. Det er et sjovt spil at tage med ud i haven, hvor alle brikkerne er vokset en del i størrelse. Her kan alle være med, det handler bare om ikke at vælte det store tårn. En lille bonusinformation er, at der måske skal stige i brug for at kunne bygge tårnet højt nok, hvis I er gode.

Spike Ball

Få pulsen op med det her havespil, som virkelig har vundet frem det seneste år. Hold bolden i gang og forsøg at slå det andet hold ud af banen. Der kan være fire deltagere med, men der kan hurtigt være brug for udskiftning, da det er et spil, hvor både koncentrationsevne og puls holdes ekstremt højt.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress