Personligt valg eller Instagrambaby

Børn er vel egentlig bare en lille version af sine forældre. Det er alment kendt omtalt, at børn er et produkt af deres forældre. De lærer ikke alene af det forældre siger, men i høj grad også af hvad de gør. Selvom vi er i stand til at se fejl ved os selv, og mange også kan se, når deres børn handler forkert, er de fleste forældre stolte. Stolte over, at de har formået at skabe et så smukt væsen. Et menneske, hvor man kan se sig selv i. Hvor alt det gode de er og gør, indirekte smitter af på dig som forældre. Det lyder måske ikke særlig attraktivt at betragte sine børn som små pokaler, men i virkeligheden er det sådan, mange forældre føler. At deres lille guldklump er det bedste i denne verden. Og er det ikke sådan det burde være. Den ubetingede kærlighed fra børn til forældre burde være en selvfølge for alle.

 

Fodboldtrøje eller Nike Jordan

De fleste fodboldfans finder det ikke mærkværdigt at forsøge at påvirke deres børn i retning af samme fodboldklub, som de selv holder med. Allerede ved afsløringen af scanningsbilleder, køber de første fans klubtrøjer til den lille i maven. Det er de færreste, der ville løfte et øjenbryn eller rynke på næsen af det. Så hvorfor skal vores stil ikke smitte af, når det kommer til mode. Det burde være lige så legitimt, og er måske også ved at blive det, at købe et par Nike Jordan til sit kommende barn. Næsten alle store brands har nu også lavet både børne- og babytøj. Det er måske netop det, der gør, at flere faktisk begynder at købe mærkevareprodukter til deres børn og babyer. Et par Nike Jordan til dit barn, som matcher til det enten mor eller far har på, udløser da uden tvivl en hel bunke charmepoint. De små ben og fødder i et par Nike Jordan siger selvfølgelig mere om forældrene, end det gør om det barn, som har dem på. Men når nu vores børn er et produkt af forældre, er det så ikke kun sjovere at understrege det med aktive stilvalg. Barnet har alligevel ingen præferencer på dette tidspunkt, og et sæt Nike Jordan på en størrelse lille fod, vil de færreste kunne stå for.

 

Instagram-børn i matchende tøj

Det kan selvfølgelig hurtigt virke, som om man tager disse stilvalg, fordi det skal virke rigtigt udadtil. Dertil kommer fænomenet Instagram-børn. Børn der er vokset op med et par Nike Jordan sneakers på, fordi det giver likes. Det handlede ikke længere om, hvorvidt forældre godt kunne lide Nike Jordan selv, men i stedet om, hvorvidt deres følgere gjorde. Er ønsket om dette polerede billede motivationen for at købe dyre mærkevarer, som Nike Jordan, til sit barn, bør man måske overveje, hvad der egentlig betyder noget her i livet.

 

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress