Hjælp din baby med at få en bedre søvn

Søvn er en vigtig del af alle menneskers liv. Det gælder naturligvis også din lille baby. Hvis du lige er blevet forælder, ved du sikkert også allerede, hvor god eller dårlig dagen kan være alt afhængig af, hvordan din baby sover.

Nogle babyer har nemlig svært ved enten at falde i søvn eller blive i søvnen. Det kan være, at din baby har mange opvågninger. Eller det kan være, at han eller hun kun sover korte lure. Det kan også være, at du har svært ved at få din baby til at sove. I så fald kan det være en god idé at prøve en tyngdepose. Den kan nemlig afhjælpe søvnproblemer hos babyer. Køb tyngdesovepose her.

Mere om tyngdeposen

Som navnet også antyder er en tyngdepose en slags sovepose med tyngde i. Fordelen ved soveposen er, at tyngden giver din baby et både dybt og omsluttende tryk – naturligvis på en behagelig måde. Trykket beroliger din babys nervesystem, så han eller hun nemmere kan falde i søvn. Ligesådan hjælper posen også med at få din baby til at blive i søvnen.

Nogle babyer har meget urolige arme og ben. Derfor kan de også komme til at vække sig selv. Her kan en tyngdepose også hjælpe. Den sørger nemlig for at holde benene og armene i ro, så din baby bedre kan sove.

Velegnet til alle sovestillinger

I starten sover din lille baby altid på ryggen, men i takt med hans eller hendes udvikling, vil din baby også begynde at sove på både maven og siden. Det er tyngdeposen heldigvis designet til.

Derfor skal du heller ikke være bekymret for at anvende tyngdeposen, hvis din baby allerede er begyndt at vende sig under søvnen. Det er tyngdeposen designet til. Derfor udgør din babys forskellige sovestillinger ikke nogen sikkerhedsfare, når du anvender tyngdeposen.

Find den størrelse, der passer din baby bedst

Det er naturligvis vigtigt, at tyngdeposen passer til din babys størrelse. Kun på den måde får din baby det rette tryk, der kan afhjælpe hans eller hendes søvnvanskeligheder. Når du skal købe en tyngdepose, har du derfor mulighed for at vælge mellem to forskellige størrelser:

  • Small
  • Medium

Størrelse small henvender sig til de mindste babyer, der er mellem 0 til 6 måneder. Herefter overgår din baby til en størrelse small, som han eller hun kan anvende fra 6 til 12 måneder.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress