Julemandens landsby i Finland

Julemandens landsby, eller Santa claus Village i Finland, er et stort oplevelsescenter i den finske del af Lapland. Her er helt fantastisk for børn og barnlige sjæle, da alt er skabt i ægte juleånd krydret med lokal kultur.

I kan møde julemanden, køre med hundeslæde, så på rensdyr, køre i kane, køre på snescooter og meget mere. I mørket kan I nyde de smukke julelys, og hvis I er heldige, kan I se det smukke nordlys. Tag hele familien med på eventyr i julemandens landsby, og kom i fantastisk julestemning. Der er tilmed rigeligt med sne i vinterhalvåret.

Hvor skal I bo under jeres ophold?

Der er mange overnatningsmuligheder ved julemandens landsby i Finland. Der er forskellige muligheder i selve landsbyen, men også rigtig mange i nærområderne. Det er blot et spørgsmål om, hvad I er til. Skal det være hotel? Overnatning i private hjem? Eller hvad med en idyllisk bjælkehytte? Har du for eksempel nogensinde prøvet at sove i en glasiglo? Det er især fantastisk, når der er nordlys eller stjerneklart på himlen.

En masse aktiviteter

Der er rigtig mange aktiviteter, som du kan prøve, når du er i julemandens landsby. Du kan for eksempel besøge snemandens verden. Her kan du spise i en snerestaurant, se isskulpturer, kælke og stå på skøjter. Det er svært ikke at fascineres. Du kan også komme ud på en kanetur med rensdyr, eller prøve at køre med hundeslæde.

I kan aflægge nisserne et besøg. Her kan I se deres dyr, eller tage over på den magiske nisseskole. På skolen kan I se, hvad nisserne lærer, samt hvad der skal til for at blive en ægte nisse.

Du må naturligvis også prøve en sauna, når du er i Finland. Hvis du har mod på det, kan du tage et friskt dyb i isvand forinden.

Et væld af spisemuligheder

I julemandens landsby ligger der mange restauranter og caféer. Du finder blandt andet klassisk mad fra Lapland, en fiskerestaurant, en snerestaurant og så kan du også få pizza eller burger, hvis du er mere til det. Hvis du er der i flere dage, kan du selv lave en liste med dine favorit spisesteder i julemandens landsby i Finland.

Der er mest at opleve på stedet om vinteren, men der er ikke lukket ned i sommerperioden. Her har I mulighed for at se, hvad julemanden og nisserne laver, når de ikke har juletravlt. Bestil dit ophold og glæd dig.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress