Regner det? Lav den fede sommerfest indendørs!

Sommerfesterne er i fuld gang med at blive planlagt, og en tanke der altid strejfer os under planlægningen er, om vi tør satse på, at vejret holder tørt på selve festdagen. Og det er jo en ting vi ved, at det kan vi ikke regne med.

Så hvorfor ikke være på den sikre side fra start? Hvis du som virksomhed er ved at planlægge sommerfesten, så kan du skabe den skønneste sommerfest i kantinen! Her er alt hvad du skal bruge af rekvisitter til at skabe den perfekte sommerfest og sommerstemning indendørs:

 • Græs
 • Banner med vand
 • Banner med strand og hav udsigt
 • Buskbom
 • Palmetræer
 • Bålkurv

Kan du forstille dig det? Ovenstående er hvad der skal til for at skabe rammerne for sommerfesten.

”I kantinen lægges der græs, på væggene hænger der banner med vand, og banner med strand og hav udsigt. Buskbom og palmetræer står placeret rundt i kantinen, og inde midt i kantinen er der lavet en lille plads med en bålkurv”. Det er da sommerhygge!

Lad så festen sættes i gang med disse rekvisitter:

 • Fadølsanlæg
 • Bar
 • Kokosnød
 • Soundboks
 • Aktivitetsvæg

Jeg lover dig, at ovenstående holder gang i jeres uforglemmelige sommerfest!

Baren er placeret i indgangen til kantinen, så alle kan få sig en festlig og sommervenlig velkomstdrink, selvfølgelig i en kokosnød med paraply og farverigt sugerør.

I den anden ende af kantinen står fadølsanlægget der kan lave 3 forskellige øl! I kommer ikke til at gå ned på lækre sommerdrinks og iskolde øl!  

En ting der bare ikke skal undervurderes, det er den helt rette sommer musik, som selvfølgelig kommer fra en soundboks! Ud af kun én soundboks garanteres i den bedste sommermusik. Soundboksen er med til, at sommerstemningen holdes kørende fra start af jeres sommerfest til slut.

Sommerfesten bliver aldrig kedelig, når du sørger for, at gæsterne hele tiden holdes i gang. Sørg for, at der er en sjov leg med til sommerfesten. Med en aktivitetsleg som kan leges mange gange på en aften, bliver det sjove humør hele tiden holdt i gang. Placer en aktivitetsvæg et sted som hele tiden er let tilgængelige for gæsterne, dekorer den, så den passer til sommerfesten. Hæng en lyskæde langs siderne med pære, der lyser i forskellige farver, hæng et par små fugle på og lidt papir vifter rundt på pladen. Aktivitetslegen fungerer sådan, at der er nogle huller, som hver giver nogle point, det gælder så om, at ramme hullerne med boldene. Gerne hav lidt vinder præmier. Det er virkelig noget der skaber et godt grin”.

God fornøjelse med den sjoveste sommerfest i de skønneste sommeromgivelser!

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress