Oplev steaming af din bil i København – Guide til KBH’s nye renseteknologi

Når man tænker på at få vasket sin bil, så er det enten med en carwash eller med kluden selv derhjemme, mens man lytter til noget musik, og enten står i vinterjakken, eller i t-shirten. Det kan være at man får hjælp fra nogle fra familien, eller at man skal forberede den endelige biltur med et finishing touch på bilen.

Alle kender til det at vaske bil, og det er meget normalt at gøre det selv. Alligevel, så hvis der opstår uheld med væsker, så er det ikke lige så nemt at fjerne selv, og derfor bruger mange professionelle til disse situationer.

Bilen har nemlig altid brug for at blive renset, og der er det ligemeget om det er sommer eller det er vinter. Der findes et hav af forskellige muligheder, men med steaming så skiller det sig ud.

Steaming går  nemlig ud på at man kan danne damp på kommando. Her trykkes vandet meget hårdt, og til sidst ender man med en damp væske. Denne damp viser sig at dække et endnu større areal end en traditionel vandslange, og på denne måde så kan man vaske sin bil med et større areal. Yderligere så kan man opleve denne teknologi i København. For flere oplysninger, så kan man besøge et af stederne her https://bilvask.steamrex.com/kobenhavn/. Med steaming, så kan man spare miljøet for en masse penge, men det er desværre ikke noget der kan gøres derhjemme. Det er der en stor grund til.

Hvad er problemet med steaming teknologien?

En af de problemer der er med steaming teknologien er at man ikke kan gøre det derhjemme, fordi at det er en nyere teknologi der ikke endnu er fordelagtig at gøre brug af når man handler privat. Dette er fordi at det er en dyr pris at skulle betale hvis man skal have det rigtige udstyr så man kan trykke vandet i så stor en kaliber som der skal til når man skal steame og bruge det som en bilvask.  Af denne årsag så kan det ikke betale sig at steame derhjemme endnu.

I stedet, så må man tage ud til en professionel hvis man har lyst til at prøve det. VIl man virkelig gerne imponere familien, hvis nu man skal ud og køre en lang tur til Frankrig fx. så er det også smart med en indvendig bilvask, så bilen står endnu skarpere.  Vil man gerne komme afsted sydpå, så er det også en god ide med en bilvask, fordi at man skal sidde i bilen længe, og det er en god måde at starte sin tur på, hvis man har en helt ren bil til at starte køreturen på.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress