Giver traumeplader ekstra beskyttelse?

Arbejder du i et risikomiljø, som kan være farligt uden den rette beskyttelse? Er du blandt fagfolk som har brug for ekstra beskyttelse ude i arbejdsmarken? Som arbejder i et risikomiljø er det vigtigt, at dit udstyr er i orden. På den måde er du og din familie mere sikker på, at du kommer hjem i et stykke efter arbejde. Et risikomiljø kan eksempel være arbejde indenfor militær og fængsler. I disse arbejdsområder er der meget, som kan gå galt. Beskyt derfor dig selv ordentligt, så du kan udføre dit arbejde bedst muligt.

Beskyttelse af de mest udsatte steder

Traumeplader er en beskyttende plade, som du benytter sammen med en skudsikker vest. Traumeplader beskytter din overkrop, hvilket er en af de steder, som er mest udsat. Hvis du arbejder et sted, hvor der er risiko for, at du kan blive skadet, er det derfor vigtigt, at du tilføjer ekstra beskyttelse til din arbejdsuniform. Traumeplader giver nemlig ekstra beskyttelse, da det er et ekstra lag af modstandsdygtigt materiale. På den måde kan du være mere sikker, når du eventuelt befinder dig blandt farlige og uforudsigelige kriminelle. Der er større chance for, at du kan komme uskadt hjem til din familie, når du har været på din farlige arbejdsplads. Læs mere om traumeplader her.

Sådan beskytter du hænderne

Ligesom en traumeplade er snitsikre handsker en anden form for beskyttelse. Disse handsker beskytter dine hænder, som er et sårbart område. Dine hænder er et nødvendigt værktøj for dig både derhjemme med familien og på din arbejdsplads. Derfor er det vigtigt at du beskytter dine hænder godt, især hvis du arbejder i et risikomiljø.

Disse handsker kan både anvendes som en ekstra sikkerhed på din risikofyldte arbejdsplads eller som handsker, når det er koldt. På den måde kan dine hænder både holde sig varme og sikre.

Beskyttelse af hovedet

Selvom alt beskyttelse ikke altid handler om udstyr men lige så meget det at tænke sig om, er hovedbeskyttelse altid en god ide. Du kender det nok, fra når dit barn cykler med cykelhjelm. Hovedbeskyttelse på en risikofyldt arbejdsplads virker nemlig på samme måde som en cykelhjelm. Den beskytter en af de mest essentielle dele af din krop. Hjerneskader kan være fatale, og det er derfor vitalt at beskytte hovedet, når du er i situationer, som er farlige på dit arbejde.

Husk at beskytte dig selv på din risikofyldte arbejdsplads, så du kan komme hjem til din familie i godt behold.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress