Slip for farlige situationer ved vinduespudsning

Har I børn, små børn som synes at alt nyt er spændende og skal udforskes. Eller at alt hvad mor og far gør, det skal de også lige være med i?

Så har I med garanti brug for en vinduespudser til hjemmet. Slip for farlige situationer, når I kan holde styr på de små og sørge for at de ikke kommer til skade, eller I gør.

Det er en fornuftig løsning for jer og det giver tid sammen med børnene, som I ellers ikke ville have. Plus, det er ikke dyrt at få os til at pudse jeres vinduer, når I synes det er passende.

Vinduespudsning overalt på Sjælland

Trier gruppens vinduespudsere køre hele Sjælland tynd, så kom med på listen og få ordnet vinduerne hver kvartal eller halve år. I bestemmer selv hvor ofte vi skal komme forbi og pudse vinduerne.

Vores professionelle vinduespudsere er effektive og grundige. Har I valgt et abonnement men synes lige vinduerne trænger inden en fødselsdag eller fest, så kontakter I os bare og vi laver et godt tilbud til jer.

Vi ved jo godt at de små og mellemstore børn er frygtelig nysgerrige og vil udforske alt nyt. De er mere tids- og energi krævende end teenagerne, som bare ikke gider noget eller sover hele dagen.

Gør lidt godt for jer selv som forældre, og bestil vinduespudsning allerede i dag. Så har i en ting mindre at bekymre jer om. Plus I kan glæde jer over de flotte skinnende vinduer når vi har været forbi.

Trier gruppen kan hjælpe med mere

Har I investeret i solceller til huset, skal de vaske engang imellem. Ellers yder de ikke til deres fulde effekt. Her kan vi også hjælpe jer, vi har erfarne folk der gladelig kravler op på taget og vasker jeres solceller. I får mere strøm ud af dem og far slipper for chancen for at falde ned af et glat tag.

Bor I i hus, kan I også bestille fliserens og algebehandling af tag hos os. Det giver jer flotte fliser omkring huset igen. I vil se flisernes naturlige farve og ikke grønne alger, mos og skidt fra vejrliget. Det samme gælder for jeres tag, når det får en lagebehandling. ER jeres tag grønligt, og det er ikke grundfarven på jeres tag, er det nok på tide med en algebehandling. Sådan en behandling vil forlænge taget levetid og det ser meget flottere ud.

Hos Trier gruppen kan vi hjælpe med mange trælse og tidsrøvende opgaver ved jeres hus. Tag et kig på vores hjemmeside og er der flere opgaver I gerne vil have løst, kan vi lave et godt tilbud til jer.

Spar tiden på vinduespudsning og udendørs rengøring og brug den med jeres børn!

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress