Tag på flødebollekursus og styrk fællesskabet

Hvem elsker ikke flødeboller og andre søde sager? I Brødrene Mortensens Jul holdt de et flødebolleræs og konkurrerede om, hvem der kunne spise flest flødeboller af dem alle. Engang kunne man tilmed leje en flødebollemaskine. Det var en lille træmaskine, hvor man skulle kaste bolde ind i et hul. Hvis man ramte, så aktiverede man en fjeder, som sendte en flødebolle flyvende i ens retning, og så gjaldt det ellers bare om at gribe den – eller få den i hovedet.

Og ej at forglemme tungebrækkersætningen: ”fem flade flødeboller på et fladt flødebollefad”, som især er god at sige efter indtagelse af adskillige flødeboller. Flødeboller er altså længe blevet brugt som et festligt indslag, udover at det er en lækker spise, som alle elsker – børn som voksne.

Luksusflødeboller vinder frem

Tidligere var flødeboller primært noget, man købte i supermarkedet. En form for papbund nederst, en skrigende sød skum ovenpå og til allersidst det billigste chokoladeovertræk man kunne finde, til at runde det hele af med.

I dag er luksusflødeboller blevet det helt nye. Det startede med nogle halvirriterende tv-reklamer for en dansk virksomhed, men er efterhånden blevet til, at flere chokoladebutikker laver deres egne flødeboller. Og her taler vi rigtige flødeboller – lækker, tyk bund af marcipan, skum med forskellige smage og en tyk chokoladeskal yderst. Nu fås de i alle afskygninger og smage, så der er noget for alle.

Tag på flødebollekursus

Det nyeste inden for flødebolleverdenen er, at man nu også kan lære at lave sine egne flødeboller. Det er blevet en populær aktivitet for grupper at deltage i. Her bliver du undervist i, hvordan du laver de flotteste flødeboller, og får endda en ordentlig omgang smagsprøver med hjem.

Flødebollekursus er både velegnet til firmaarrangementer, hvor det kan rigtig kan ryste en medarbejdergruppe sammen, når Maria fra HR viser sig at have skjulte talenter, eller når chefen tilfældigvis er den dårligste flødebollemager af alle.

Også på polterabender er flødeboller en yndet spise og underholdning. Her kan man lave lidt mere sjofle former, der kan underholde hele selskabet, og det er endda også muligt at have bryllupstema de fleste steder. Er det også noget du og dit selskab kunne tænke jer? Eller vil du blot hygge med kæresten eller veninden? Så find flødebollekursus her!

Hjemmelavede flødeboller – den perfekte gave

Der er ikke noget der emmer af kærlighed og varme som hjemmelavede gaver. Det samme gælder hjemmelavede flødeboller. Har du endda brugt et flødebollekursus på at lave dem, varmer de lidt ekstra hos modtageren.

Du kan for eksempel lave flødeboller med modtagerens yndlingssmag, eller pynte dem i vedkommendes yndlingsfarver. Der er med andre ord rig mulighed for at gøre flødeboller til en yderst personlig gave. Den største ulempe ved flødeboller er, at de sjældent holder særligt længe, før de bliver spist. Jo bedre smag – des kortere levetid!

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress