Oplevelser for børn i Dubai

Hvis nogen nævner Dubai for dig, tænker du måske sol, strand og luksus. Det er ikke forkert, men måske tror du, at en ferie i Dubai kun er for de voksne, for dem, der gerne vil hoppe ud i faldskærm og køre i Lamborghini? Faktisk er staten et paradis for børn også. Vidste du for eksempel, at du kan tage dine børn med på kælketur? Eller at de kan prøve at være ”voksne for en dag” i deres egen børneby? Du kan sågar tage dem med ud og klappe en gepard. Der er så mange sjove ting at lave med børnene, at en uge nemt kan komme til at virke som alt for lidt.

Altid vinter i centeret

Dubai er synonym med luksus og vilde ting, som roterende skyskrabere, Uber-helikoptere og Bugatti-politibiler. Også i børnehøjde er der skruet op for underholdningsværdien i ørkenstaten. Bliver du for eksempel træt af al den sol og varme, kan du tage ungerne med ind og kælke eller stå på ski i storcentret Mall of the Emirates. Derinde er det altid vinter. Eller I kan tage downtown og stå på skøjter. Der er mange og meget forskellige oplevelser for børn i den lille stat i Den Persiske Golf.

Voksen for en dag

Hvis du som barn var vild med køreskolen i Legoland, så kan du tage børnene med i en udvidet udgave af miniuniverset. Børnene kan blive borgere i byen Kidzania. Her får de lov at klæde sig ud og kan arbejde som læge på hospitalet, mekaniker på værkstedet eller brandmand på stationen. Som voksen vil du måske hellere være barn for en dag, men for børnene er det enormt stort at prøve at være en del af et minisamfund. Og skulle du blive helt nostalgisk, så har Dubai selvfølgelig også sit eget Legoland – inklusive køreskole.

Dus med delfiner og store katte

Børn og dyr kan være en fantastisk kombination, og i Dubai er der mulighed for at komme helt tæt på selv vilde dyr. For eksempel kan børnene klappe en gepard eller gå tur med en tiger. Også under vandet kan børnene komme tæt på. Hajerne er nok mest for de voksne, men de små kan ae en havskildpadde eller få deres livs trækketur gennem det krystalklare vand af en delfin. Alt i alt er Dubai slet ikke kun for luksuselskende voksne – men i den grad også for børnene.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress