Find nyt børnetøj til dine børn

Du kan finde et rigtig stort udvalg af børnetøj i en god kvalitet hos House of Kids. Du kan vælge imellem mange forskellige mærker, også store mærker som Puma, Hummel, NameIt, Calvin Klein, Peak Performance og Tommy Hilfiger, såvel som mange flere både nationale og internationale mærker. Der er så mange mærker og forskellige stile at vælge imellem, at det også rangere stort i pris, og du er sikker på at kunne finde noget der passer perfekt til dit barn.

Bæredygtigt børnetøj

I House of Kids er der børnetøj i økologisk bomuld, og et kæmpe udvalg af børnetøj med GOTS certificering eller Oeko-tex certificering. Der er altså givet tid og tanke ind i hvad det er for noget tøj og hvilke brands der bliver handlet med. Der er flere udvalgte brands som er valgt for deres kvalitet af økologisk bomuld. Der er altså mulighed for en mere bæredygtig vej at handle, men hvor det stadig er tøj af sikker og god kvalitet. Der er her forståelse for at alle vil vælge det bedste for deres børn.

En god oplevelse med online shopping

House of Kids er en online virksomhed, men en virksomhed som vil have at du får en god og nem oplevelse i deres online butik. Derfor er hjemmesiden designet så brugervenlig som muligt, og der er stor og hurtig adgang til hjælp og kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med hvad end det nu skulle være. House of Kids har endda vundet Børn i Byen prisen tre gange, for at være den bedste børnetøjswebshop i hele Danmark. Du kan altså derfor stole trygt på at House of Kids ved hvad de laver, såvel som at deres vare og tøj er i en ordentlig og god kvalitet. Der er endda mulighed for at betale med børnepenge. Det er en fleksibel ordning hvor man selv kan vælge længden af sin kredit. Det kan hedde børnepengekredit eller måske kredit i en, to eller tre måneders tid. Det vælger du helt selv, efter hvad der passer dig og din situation bedst. Der er oven i det, også gratis fragt ved køb over 499 kroner. Du kan også vælge at blive del af My House, som er House of Kids’ kundeklub. Her får du forskellige fordele og særlige tilbud som medlem, og det er endda helt gratis. Du får også et nyhedsbrev hver uge med nyheder.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress