Børnefamilier vender sig mod plante kosttilskud i kamp mod stress i hjemmet

Aviser og dagblade er fyldt til randen med gode råd om, hvordan man som forældre undgår stress, men alligevel er der flere sygemeldte forældre med stress og depression end nogensinde før. Cirka 35.000 danskere sygemeldes dagligt på grund af dårligt arbejdsmiljø og psykisk pres på hjemmefronten, skriver Krifa.

 

Det er ikke ualmindeligt, at stressede forældre også har stressede børn, skriver Krifa, der i samarbejde med YouGov har lavet undersøgelsen af stressramte familier. Sammen er der blevet undersøgt, i hvilken grad forældrenes stress går ud over måden at være forældre på. Tallene viser, at hver syvende forældre ugentligt lader deres frustrationer gå ud over børnene i form af vrede. Det mener Søren Fibiger Olesen, formand for Krifa, ikke er godt nok:

 

Ét er, når mistrivsel, travlhed og udfordringer på jobbet giver os søvnløse nætter, fysiske smerter og kronisk dårlig samvittighed. Det er slemt nok i sig selv. Men når det går ud over børnene, så må vi simpelthen slå bremserne i. Vi skylder vores børn at få styr på det her, udtaler han i en pressemeddelelse.”

 

Børns biologiske overlevelse afhænger af deres forældre. Lige så vel som forældre fornemmer selv den mindste forandring hos børnene, fornemmer børnene den mindste forandring hos forældrene. Det påvirker simpelthen børnenes adfærd og deres udvikling, forklarer børnepsykolog Lise Andersen.

 

Iværksætter parret og stifterne bag SanaNordic, Vanesa og Aleksander, forstår vigtigheden af et stabilt og robust familieliv. De travle forretningsforældre stiftede virksomheden samme år, som deres nuværende 6-årige datter blev født. Midt i et turbulent liv som unge iværksættere og nybagte forældre med adgang til begrænsede antal timers søvn var det deres egne produkter, der gav dem det overskud, de behøvede, for at vedligeholde balancen i hjemmet.

 

Balance i hjemmet med cannabis kosttilskud

Cannabisplanten oplever lige nu en renæssance i form af det ikke-euforiserende stof cannabidiol (CBD), som er både lovligt og kan indtages af børn og voksne. CBD-olien har taget lægevidenskaben med storm, blandt andet på grund af dens naturlige egenskaber til at få kroppen i homeostase.

 

Når kroppen er i homeostase opretholdes det indre miljø i balance blandt andet ved at kroppens pH-værdi i blodet stabiliseres, signaler mellem krop og hjerne optimeres, transport af ioner og stoffer ind og ud af cellen reguleres. Andre fordele er:

  • Mental overskud og klarhed
  • øget fokus og produktivitet
  • udrensning af kroppen
  • stærkere immunforsvar
  • sænker kortisol-niveauet
  • øger serotonin-niveauet
  • regulerer appetit og humør
  • øger deltabølger der giver en dybere søvn
  • øget optagelighed af næringsstoffer i cellen

The new normal

Cannabisplanten er en af verdens mest potente planter, for den er nemlig rigere på mineraler, vitaminer og essentielle fedtsyrer end de fleste andre planter på jorden. Som noget særligt bærer planten på antioxidanter som phytocannabinoider, som er op til 50 gange kraftigere end vitamin C og er en essentiel del afbalanceringen af kroppens pH- balance og bekæmpelse af frie radikaler.

 

CBD og hamp er som nævnt ikke euforiserende og hvis det er blevet testet, er det sikkert at indtage. SanaNordic er blandt frontløberne inden for CBD og hamp i Norden til den bevidste kunde der ikke går på kompromis når det gælder kvalitet, renhed og omtanke for vor planet.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress