Tandregulering – giv dine børn smilet tilbage

De fleste forældre har prøvet at skulle med deres børn til skoletandlægen. Her bliver der tjekket om tænderne bliver børstet ordentligt, om der skulle være huller og selvfølgelig om tænderne vokser, som de skal. Vokser barnets tænder på en meget uhensigtsmæssig måde, tilbyder skoletandlægen nogle gange, at barnet kan få en bøjle på for at få rettet tænderne. Den klassiske togskinne kan dog volde mange problemer for et skolebarn. Herunder kan du læse mere om hvorfor.

 

For det første er en togskinne meget krævende at pleje. Barnet skal til utallige tandlægebesøg for at få rettet og strammet bøjlen. Derudover kan det også ske, at en af bøjlens metaltråde eller elastikker springer. Dette er ubehageligt og kan betyde store gener for barnet. Er barnet lidt ældre, når det skal have bøjle på, kan det desuden give anledning til mange kosmetiske bekymringer. Måske vil barnet ikke længere smile helt så meget med tænderne. Måske er de mange billeder, som skal tages på konfirmationsdagen, en stor bekymring? Ja, der kan være rigtig mange ting, som både børn og forældre kan bekymre sig om i forbindelse med den helt klassiske tandregulering med togskinnebøjle.

 

Heldigvis findes der i dag alternativer til togskinnen, som kan tage de fleste bekymringer væk fra både børn og forældre. Den moderne teknologi har gjort, at tandlægerne nu har udviklet nye metoder til tandregulering. Hos tandklinikken 1Smile, som nu ligger både i Aarhus og København, tilbyder de tandretning ved hjælp af de smarte, gennemsigtige Aligners. Disse Aligners er helt usynlige, når de tages på, og så passer de perfekt til hvert enkelt individuelle tandsæt. Hos 1Smile sørger de for at lave en gennemgående undersøgelse af barnets tandsæt, så de sikrer, at der bliver lavet den helt rigtige strategi til netop dit barn. I nogle tilfælde vil tænderne være på plads allerede i løbet af få måneder, og i denne periode skal barnet ikke gøre andet end at huske at tage de usynlige Aligners af og på. Så bliver det ikke meget nemmere.

 

Mange forældre vil måske tænke, at dette lyder for godt til at være sandt – og at behandlingen fra 1Smile som minimum må være helt utroligt dyr. Det er dog på ingen måde tilfældet. Selvom 1Smile er en privat klinik, så har de skruet prisen helt i bund. Hele behandlingen, fra start til slut, fås til en fast pris på 18.995 kroner. Dette er uanset hvor lang tid behandlingen tager, og hvilke produkter den enkelte tandretning kræver. Hos 1Smile har de en vision om at gøre tandregulering nemt og tilgængeligt for alle danskere, og derfor sørger de for at holde prisen helt i bund. Skal dit barn have reguleret tænderne, kan du derfor med ro i maven kontakte 1Smile og høre mere om den smarte tandregulering med Aligners.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress