Tag familien med på opdagelse i Danmark

Mange danske børnefamilier har opdaget de sidste år, at man faktisk ikke behøves rejse syd for Tyskland, for at finde gode ferie oplevelser, man kan nyde sammen. Lige uden for bygrænserne herhjemme, gemmer sig et væld af gode naturoplevelser, som hele familien vil elske. Og fordi Danmark er så nemt og sikkert et land at være på ferie i, er det bare om at komme afsted ud og nyde naturen sammen med familie, enten på små korte weekendture, eller en hel uge eller 14 dage.

 

Nyd naturen sammen med familien, og få en uforglemmelig ferie, der sagtens kan konkurrere med charterrejser til Sydeuropa, og som koster det halve? Så kort kan det faktisk siges, men alligevel har vi skrevet lidt om familieferier i naturen, og nogen af de oplevelser man kan se frem til, i denne artikel.

Hvad med en tur i shelter?

Vidste du, at man spredt over hele landet finder shelters, som man kan booke helt gratis og overnatte i? Disse bestyres som regel af Naturstyrelsen, og på deres hjemmeside kan man se det store udbud af forskellige shelters, som man finder rundt omkring i landet, og som er klar til at give jer ly for natten efter en spændende og oplevelsesrig dag i naturen. Foretrækker man at sove i telt, eller måske end da under åben himmel hvis vejret tillader det, er der faktisk også overraskende mange steder i landet, hvor man gerne må slå sit telt op og overnatte. Her skal der naturligvis lyde en opfordring om at rydde op efter sig selv, og have respekt for naturen og de personer, som arbejder med at holde vores natur fin og ryddelig, så vi alle kan færdes der med glæde. Foretrækker I at overnatte ved vandet, er der gode muligheder for dette i nogen af landets mest naturskønne områder, f.eks. ved Gudenåen, ved Ribe Å, omkring Mors og Salling samt en række andre flotte steder i landet. Så kan du og familien falde i søvn til lyden af åens dyreliv eller strandens bølger.

Alt i alt er vi utrolig forkælede herhjemme når det kommer til gode muligheder for sikkert, og under ordnede forhold at kunne komme ud i naturen sammen med resten af familien. Dette gør ferie i naturen for børnefamilier til en oplagt ferieform, som børnene med sikkerhed vil elske. Derfor er det bare med at pakke teltet eller at booke en gratis shelterplads, og komme afsted, så snart muligheden byder sig. Læs mere om naturoplevelser for hele familien på www.oplevnaturen.dk.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress