Bedste kontorstol til dårlig ryg

Kontorstol der letter på dine lændesmerter

 

Døjer du med dårlig ryg eller lændesmerter i hverdagen? så kan det være du skal tage et kig på den kontorstol du sidder og arbejder på. Mange mennesker har i dag et arbejde hvor de sidder ved et skrivebord, foran en computer, hvilket gør at vi skal sidde i samme arbejdsstilling i mange timer.

 

Vores kroppe er ikke bygget til at sidde foran en computerskærm, i flere timer ad gangen, og det er derfor vigtigt at, man har fokus på hvilken kontorstol, man vælger at sidde på. En god kontorstol, er en investering i din egen krops velvære.

 

Kontorstol med justerbar ryg

 

Der findes mange forskellige kontorstole på markedet, hvor du har mulighed for at justere på ryglænet og meget mere. Vores Ergo-body kontorstol, er en kontorstol med mange forskellige justeringsmuligheder. Du har mulighed for at justere på hovedstøtten, armlænet, siddehøjden, sædedybden og selve ryggen på kontorstolen, som kan justeres uafhængigt af stolens højde.

 

Denne model minder meget om vores Ergo-back, men Ergo-body kontorstolen har til forskel en lidt smallere ryg i et tidløst og moderne design. Alle materialer er fremstillet i slidstærkt materiale, hvilket gør du ikke behøver at gå på kompromis med design, kvalitet eller ergonomi.

 

Dårlig ryg? – Sådan vælger du den bedste kontorstol

 

Det kan være svært at, vælge den helt rigtige kontorstol, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til lige den kontorstol der passer til din krops behov. Lider du af dårlig ryg, er det vigtigt at du vælger en kontorstol som kan efterleve dine behov og vi guider dig gerne med glæde, gennem vores mange forskellige kontorstole, som kan opfylde alles behov.

 

Døjer du med dårlig ryg og sidder du foran en computer i mange timer vil vi klart anbefale vores Ergo-body kontorstol.

 

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress