Stor elegant hvid bryllups paraply med gratis fragt

Danmark er et land med et særdeles skiftende vejr, og du kan altid risikere at det regner – uanset hvilken tid på året det er. Enhver dansker bør derfor eje én eller flere paraplyer. Vi har mere end 10000 paraplyer på lager, så der er noget for enhver smag – både de klassiske og diskrete og de vilde og dekorative. Denne transparente paraply hører til den sidstnævnte kategori.

 

Denne retro paraply er en drøm af en feminin og meget buet skærm. Den bliver utvivlsomt en farverig del af dit outfit, og du vil stikke ud i mængden, når regnen melder sin ankomst, og alle slår deres mørke og neutrale paraplyer op.

Om sommeren vil den lyse op og skabe glæde for regnen, selvom solen burde skinne. Og om vinteren er den en fin gennemsigtig paraply en fornøjelse midt i alt det grå, hvor vi higer efter sommeren og solens stråler.

Hvornår kan du bruge en stor gennemsigtig bryllups paraply?

Paraplyen fungerer til alt – er du på vej til bryllup og åbner himlen sig pludselig, vil du helt sikkert være den gæst, der har den smukkeste paraply (dog uden at tage øjnene fra den smukke brud), skal du i teatret, fungerer paraplyen som en del af dit smukke outfit. Er du på vej på arbejde, vil paraplyens farver og kreative udformning måske give dig en ekstra god start på dagen.

De færreste danskere gider regn, men med denne transparente bryllups paraply har du faktisk et positivt islæt i et ellers gråt og regnfuldt øjeblik.

Paraplyen er ovenikøbet i god kvalitet og bøjer sig ikke for vinden. Det er med andre ord en paraply, som du kan bruge i lang tid, og som vil blive ved med at være smuk – gå efter den med det smukke håndtag med bobler inden i den har et fængende og dramatisk look, eller den helt klassiske hvide paraply for et klassisk farverigt look med en twist.

Fakta om denne dekorative og smukke paraply

Husker du sangen om den grå Moulmein Pagode, hvor en burmapige sidder med sit blik mod havets blå, mens hun tænker på sin udkårne, der er sejlet bort. Den rejsende i Fjernøsten kender pagoden på sit halvkugleformet eller tårnagtige tag inddelt i flere etager med opadstræbende spidse udsmykninger.

Pagodetaget er nu slået igennem i forbindelse med det seneste i mode paraplyer. Vi fører også fra Paraplybutik et udvalg af pagode paraplyer til kvinder.

Pagode paraplyen har en karakteristisk ny skærmform helt forskellig fra den traditionelt formede paraplyskærm. Der er mange forskellige typer af pagode paraplyer, og du vil også i fremtiden kunne finde en lang række smukke pagode paraplyer hos Paraplybutik.

Pagode paraplyer bruges til mange ting. Men man går nok ikke helt forkert i byen, når man siger, at den primært tjener det formål at få bæreren til at tage sig ultra-feminin ud. Klassiske feminine paraplyer og pagode parasoller ses mere og mere i det offentlige rum. Så hvis du leder efter en pagode paraply, der matcher dit nye ’outfit’ bør du tage et kig på vores sortiment af pagode paraplyer i god kvalitet.

Vi kan ikke garantere alt, men du vil sikkert i mange tilfælde blive lagt mærke til i det daglige gadebillede. Pagode paraplyer er naturligvis udstyret med overdådige flæser på kanten af skærmen. Vore pagode paraplyer er smukke i sin udformning. Den regntætte pagode paraply er både stilfuld og smuk på en grå regnvejrsdag – den farvebevidste kvinde vil hurtigt kunne se det perfekte tilbehør, der matcher et feminint ’outfit’. Det burleske er slået igennem i paraplymoden. Burlesk kan være mange ting. Det kan være det decideret forførende i form af en kombination ’stage performance’, hvor paraplyen indgår – det være sig showdance, striptease, stripfitness og performance art/teater. Det kan også ses som en sensuel bevægelsesform, hvor der fokuseres på både at være lækker og tiltrækkende og at tiltrække uden at være alt for forførende!

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress