Sådan rengør du din trappe i 5 enkle trin

Det er afgørende at være særlig opmærksom på standardtrapper, såsom dem i huse, bygninger og ejerlejligheder.

Det er vigtigt at holde trapper fri af forhindringer og snavs. Som et resultat beskytter du miljøet og også dit helbred ved at forhindre spredning af Coronavirus. Virussen kan sidde fast på alt, inklusive trappeskinner. På denne overflade kan der hurtigt samle sig snavs, så du skal gøre noget så hurtigt som muligt. Rengøring af Erhvervsrengøring for trapper afhænger af de materialer, der anvendes til deres konstruktion.

Til sammenligning skal betontrapper rengøres hyppigere end trætrapper. Du vil få succes med dit arbejde, hvis du følger rådene fra et rengøringsbureau. En ekspert kan også hjælpe dig med at rengøre trappen.

Følg disse trin for at rengøre trappen:

Rengør fællestrapper i henhold til denne generelle procedure: Rengøring af trapper skal starte fra de øverste etager og fortsætte nedad for ikke at forurene de rene områder. Det anbefales, at trapperengøring udføres mindst en gang om ugen. Det er en periodicitet, der kan variere med størrelsen og antallet af naboer i dit nabolag.

Integralstøv skal fjernes: Brug en kost eller en støvsuger, og start rengøringen af ​​trapperne i dit hus ved først at fjerne støvet.

Det er bedst at starte fra den højeste etage og arbejde os nedad for at forhindre pletter og dobbeltarbejde. Det er meget vigtigt at huske på typen af ​​materiale på trappen, når du vælger produkter. Brug en tør klud til at rengøre dine trætrapper, og undgå vådt tøj til dine jerngrebstrapper.

Trinene skal renses

Sørg for, at alt nedfaldent affald fjernes fra trappetrinene under dette trin, som involverer at rense dem fra top til bund. Det er yderst vigtigt, at denne rengøring Rengøringshjælp af trapper og gange gennemføres på et tidspunkt, hvor ingen skal op eller ned af trapperne. For hvis du gør det, når trappens forbrug er maksimalt, så er dit arbejde spildt.

Rækværk og vægge bør rengøres: Start som et første skridt på de højeste punkter, så snavs falder ned på gulvet. Som vi allerede har nævnt, er rækværket af særlig betydning, så der skal bruges et desinfektionsmiddel med en mikrofiberklud. Du kan bruge en fjerstøver eller en klud til at fjerne støvpartikler fra væggene. Vådt tøj bør ikke bruges på væggen, da det ødelægger malingen.

Trappen skal skrubbes: Det vigtigste at huske er, at trappen skal være våd for at undgå hændelser med beboerne i lokalsamfundet. Der kan også bruges dobbelte spande, den første omgang med en spand indeholdende produktet og den anden passage kun med vand. I tilfælde hvor snavs er et problem, ville dette være metoden.

Pletter, der er vedvarende:

Hvis der stadig er pletter efter trapperengøringsrutinen, skal de behandles ud fra den type overflade, trappen er lavet af. Det er også muligt at fjerne pletter med et specialprodukt, der findes på markedet til pletfjernelse.

Trapper bør rengøres meget ofte. På grund af forekomsten af ​​elevatorer, hvis trapper i et nabosamfund sjældent benyttes, vil vedligeholdelse og rengøring i Rengøring tage kortere tid end i andre tilfælde. I mange tilfælde kan snavs ikke let ses med det blotte øje. Det betyder dog ikke, at vi skal glemme at rense dem. Et regelmæssigt rengøringsprogram over tid vil få trappen til at se bedre ud og mindske chancerne for at sprede sygdommen.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress