Sådan finder du vej i Pokémon kort junglen

Har dit barn pludselig fået en voldsom interesse for Pokémon kort? Og har du ikke en idé om, hvad børnene snakker om, når de begejstret fortæller om, hvilke kort der er seje? Så kommer her en guide, der forhåbentlig kan give dig indblik i, hvordan du skal forholde dig til kortene, samt hvilke kort du skal købe, så du rammer rigtigt i forhold til barnets interesse.

Først kommer her en kort introduktion til, hvordan hele Pokémon kort universet er bygget op. Grundelementet i kortene er de såkaldte boosterpakker, som indeholder 10 – 11 kort (varierer alt efter hvilken serie, boosterpakkerne kommer fra). Det er helt tilfældigt, hvad der er i disse boosters, så du ved ikke på forhånd, hvilke kort du får, når du købe disse boosterpakker. De koster ca. 40 – 50 kr. stykket. Du kan også købe større pakker med Pokémon kort kaldet bokse, som altid indeholder en bestemte kort, men igen det er kun 1 – 2 kort, du på forhånd kender til. Disse bokser koster fra omkring 220 kr. og helt op til over 1000 kr.

Køb Pokémon enkeltkort  

Hvis dit barn er helt optaget af bestemte kort er anbefalingen at købe dem enkeltvis i stedet. Det er kun få steder, dette er muligt. Men Pokémon shoppen Pocket Monster tilbyder tusindvis af forskellige Pokémon kort, som er værd at tjekke ud. Deres shop er meget brugervenlig, og de har inddelt deres kategorier, så det er nemt at finde de kort, som børnene er specielt vilde med. Pocket Monster har bl.a. en kategori med VMAX kort, som ifølge mange børn er de stærkeste Pokémon kort, man kan få. Derudover kan du også derinde søge på specifikke Pokémon, hvis dit barn har en bestemt yngling.

3 gode rå til at finde de rigtige Pokémon kort

Til sidst kommer er tre konkrete råd til hvilke kort, der med sikkerhed vil vække glæde os barnet.

  1. Gå efter kort med høj liv og meget skade. Se på kortene, hvis livet (som står øverst i højre hjørne) er over 180 HP, er det et kort, som vil være i høj kurs.
  2. Gå efter kort, der hedder EX, GX eller V kort (står efter navnet på Pokémon’en). Disse kort er dog ofte en del dyrere end andre kort, da de koster fra omkring 40 kr. og op. Hvis det skal være endnu vildere kan du kigge efter regnbuekort og VMAX kort.
  3. Gå efter de populære Pokémon. Børnene vil gerne have kort, hvor de kender Pokémon i forvejen. Derfor er anbefalingen at gå med en af de populære, som fx kunne være Pikachu, Blastoise, Charizard eller Mewtwo for at nævne et par af favoritterne.

Det var en kort introduktion til, hvad der er værd at kigge efter, når børnene ønsker sig Pokémon kort.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress