Hvad er den perfekte babygave?

At byde en ny baby velkommen til verden er en glædelig lejlighed. At give en nyfødt babygave til forældre eller omsorgspersoner er en vidunderlig måde at vise din begejstring over den nye lilles ankomst. Og hvis du er forælder, er der ingen grund til, at du ikke kan fejre din babys ankomst og andre særlige lejligheder med souvenirs eller noget særligt til at forkæle dig selv eller din partner i denne tid.

 

Overvej deres alder og udviklingsniveau. Tjek først etiketten – det meste legetøj kommer med råd om passende alder. For det andet, brug din egen dømmekraft. Bare fordi din lille er fire, betyder det ikke nødvendigvis, at han er klar til en balancecykel – tænk på den enkelte og gå derfra. Og for det tredje, tænk på, hvilke materialer legetøjet er lavet med. Vi har også sammensat et praktisk stykke om passende

 

Legetøj efter aldersgruppe.

 

Tænk på barnet. Hvad elsker de at lave? Er de i parken, poolen eller på vej udendørs generelt? Elsker de at gå på museum eller bibliotek? Er de besat af dinosaurer eller superhelte? Tænk på en gave, der kunne nære deres interesse.

 

Overvej gaver børn kan dele. Ikke bogstaveligt, men gaver, som børn kan bruge til at lege med andre børn (eller endda deres familier) som brætspil eller puslespil. Igen, disse vil være nyttige i årevis og kan hjælpe med at fremme en sund, sjov følelse af sund konkurrence for ældre børn.

 

Husk, at legetøj hjælper børn med at lære. Og ofte er legetøj den primære måde, børn lærer på. Vælg legetøj, der både fremmer kreativitet og fri leg, samt legetøj, der underviser i mere “formelle” færdigheder som regne- og læsefærdigheder.

 

Tjek med forældrene. Hvis gaven er til en andens tot, så tjek med forældrene, inden du køber. Barnet ejer muligvis allerede varen, eller forældrene kan have indsigelser.

 

Vælg gaver med lang levetid. I vores stort set spildte verden er et legetøj, der kan bruges i årevis, meget værdsat. Genstande som Lego, cykler og tavler kan bruges i årevis og overleveres til andre børn.

 

Husk sikkerhed. Vælg så vidt muligt ikke-plastisk legetøj lavet af bæredygtige materialer, fri for BPA’er, phthalater, PVC eller giftige kemikalier og farvestoffer.

 

Er du i tvivl, så køb en bog. Det er en regel, vi går tilbage til igen og igen. Bøger fylder meget lidt, har en uendelig holdbarhed (pun intended) og kan overleveres.

 

Her er nogle af vores yndlingslegetøj at give i gave.

 

Bedste 3 slags gave til et 3-årigt barn

 

Samarbejdsbrætspil

Samarbejdsbrætspil, hvor spillere arbejder hen imod et fælles mål i stedet for at konkurrere mod hinanden, er ideelle for 3-årige, der lærer at følge anvisninger, skiftes til og arbejde som en gruppe.

 

Gaver, der øger kreativiteten

Det er svært at gå galt med en gave af nye kunstartikler. Min søn fik et sæt af disse prik-fremstillingsmarkører, da han var 3 (og lige begyndt på en nu år lang besættelse af regnbuer). Pindene er nemme at gribe for små hænder, og farverne er levende nok til at se lyse ud på papkasser såvel som almindeligt papir. Jeg kan godt lide, at de har den specielle fornemmelse af maling, men med mindre rod og indsats. Du vil måske parre dem med en pakke papir eller nogle ekstra kunstartikler, som en saks og en limstift.

 

Gaver, der booster søvnen

Det er meget vigtigt for dit barn at få en ordentlig søvn, så de kan udvikle sig ordentligt. En rigtig god var af, hvordan du kan forbedre dine børns søvn er med en natlampe til børn, der kan ændre farve eller intensitet af lyset.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress