Sådan får du en større køreglæde i familiebilen

Synes du, at det er lidt kedeligt at køre rundt i familiens stationcar? Og er det ikke helt den bil, du gik rundt og drømte om, inden I fik børn? Sådan er der nok mange, der har det. Du kan dog sikkert også godt se, at en rummelig stationcar er mere praktisk end en todørs Porsche.

Du kan dog stadig undersøge, hvordan du kan øge køreglæden i den praktiske familiebil – og det kan du få hjælp til her.

Herunder kan du læse om tuning af bil, lækre gadgets og bilvask på abonnement.

Tuning af bil med racechip

Hvis du vil have mere glæde af familiens øse, kan du overveje tuning med racechip. En chiptuning kan sørge for, at bilen generelt set har flere hestekræfter og kører med lavere omdrejning. Det er der flere fordele ved. For det første vil de lavere omdrejninger sørge for, at der er overskud til acceleration ved overhalinger, hvilket vil gøre det sjovere at køre i bilen. For det andet vil de lavere omdrejninger sørge for, at du sparer penge på brændstof – det er en win win. Faktisk kan du spare op til 15% af dit brændstofforbrug og samtidig få en bil, der er sjovere at køre i.

Det tager under 15 minutter at montere en RaceChip boks, og investeringen vil tjene sig selv ind igen.

Nye gadgets til bilen

Hvis du vil have mere køreglæde i familiebilen, kan du også investere i nogle nye gadgets. Her kan du vælge alt fra nye højtalere til trafikalarmer. Der findes en masse biludstyr på markedet, som kan gøre din køreoplevelse både sjovere og mere afslappende.

Når du leder efter gadgets til bilen, bør du have sikkerhed in mente og undgå at vælge gadgets, der tager for meget opmærksomhed væk fra din kørsel. Herudover kan du også få gadgets til bilen, som rent faktisk øger sikkerheden.

Øg glæden i en ren bil

Når du har fået købt det rette udstyr og fået tunet bilen med en racechip, så mangler du bare prikken over I’et – en god bilvask.

Flere steder kan du få bilvaske på abonnement, hvilket er en stor fordel for dig, som gerne vil vaske flere gange om måneden. Jo mere du vasker, jo flere penge sparer du. På den måde kan du altid køre rundt i en ren bil, uden at budgettet til bilvask eksploderer.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress