Find din drømmeseng med disse 5 tips

Står du og skal vælge ny seng? Hvis ja, hvilken skal du så vælge? Selvfølgelig skal du vælge en seng, hvor komforten er i top, og hvor du kan få en god nattesøvn. Men spørgsmålet er så, hvordan finder du den perfekte seng til dine behov? Der er mange præferencer, der skal opfyldes. Lige fra kropsbygning til kropsvægt. Læs disse 5 tips, og så er du godt rustet, til når du skal vælge.

 

Rom blev ikke bygget på en dag, heller ikke dit soveværelse

Den perfekte seng bliver ikke valgt på 2 minutter. Du kender det måske. Du ankommer hos din sengeforhandler, du kigger dig overvældede omkring, og går måske rundt, og trykker lidt på de forskellige madrasser, eller laver den klassiske planke test, hvor du, flad som en planke, ligger dig forsigtigt på madrassen. Du ligger der måske lige i 2 minutter. Det skal jo heller ikke blive akavet. Dette gentager du måske et par gange, men så er tålmodigheden vist også ved at være opbrugt. Husk på at din seng gerne skal være holdbar, men den skal også gøre dig holdbar. Så brug tiden fornuftigt og forsigtigt.

 

Kend din vægt og vær ærlig omkring den

En ting som oftest bliver taget let på, er fastheden i madrassen. Prøver du en madras i butikken med alt dit overtøj på, føles madrassen mere fast, end den gør, når du går i seng derhjemme. Derudover kan en eventuel topmadras hos butikken ændre din opfattelse af sengen, da den er baseret på dine behov og din krop.

Lad din krop tilpasse sig din nye seng

Du kan aldrig regne med at være tilfreds med din nye seng fra dag et. Måske passede din tidligere seng ikke til din krop. Dette sætter sine spor, og du skal derfor lade din krop tilpasse sig, inden du dømmer for hurtigt. Giv derfor din seng et par dage, hvis ikke et par uger, før du lader dommen falde. Hvem ved, måske er den perfekt alligevel.

 

Find en ærlig og omsorgsfuld forhandler

At finde en seng kan synes som en opgave for en ekspert. En ekspert, der lytter til dine behov, og kan vejlede dig til den helle rette seng, kan være svær at finde. Her kan du med fordel benytte dig af internettet. Ikke for at shoppe, men for at søge vejledning samt respekterede forhandlere. Vi anbefaler til enhver tid, at du køber din seng lokalt. Lokal handel giver dig mulighed for at spørge, prøve og opleve sengene.

 

Budget er vigtigt, din krop er vigtigere

Selvom budgettet måske er stramt, er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvor dine prioriteter ligger. En seng kan være dyr, men en rygskade er endnu dyrere. Vælg dit budget med omhu.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress