Sådan bliver børnefødselsdagen et hit

Ungerne skal have den bedste fest – for specielt når de er små, er det noget der vækker lykke mange uger frem og noget de stadig refererer til, når de er i børnehave eller i skole.

Her kommer nogle tips til at holde en børnefødselsdag, som de vil huske mange år frem.

Hyr en pølsevogn

Børn elsker pølser og bøfsandwich. Derfor kan du vælge at få en pølsevogn til at komme ud med hele sortimentet, som vi kender det fra de gode gamle pølsevogne, vi selv husker fra vores barndom.

Der kan både være de helt klassiske røde pølser eller de ristede pølser. Lad børnene selv vælge, hvilken pølse de gerne vil have. Og så kan de selv vælge om det skal være en klassisk hotdog, hvor brødet skæres op og fyldes med pølse og diverse saucer – eller om det skal være en mere ’moderne’ franske hotdog, hvor pølsen kommes ned, typisk i et flute, med én slags dressing.

Børnene vil også elske selv at dekorere deres hotdog med ketchup, remoulade, sød sennep, fransk hot dog dressing, ristede løg og agurkesalat.

Der er masser af mad og god underholdning til lang tid, ved selv at lade børnene lave deres mad.

Et festligt indslag

Du kan også vælge at hyre en til at komme og lave et festligt indslag til festen. Det kan være en klovn, en ballonmand, en musiker eller måske en kunstner, der maler billeder af børnene.

Så slipper du selv for at skulle stå og finde på festlige indslag eller lege, som måske kun fanger halvdelen af selskabet.

Byg din egen lagkage

Du kan vælge at børnene selv skal bygge deres egen lagkage. Køb nogle færdige lagkagebunde og udstik dem i nogle mindre. Det kan du for eksempel gøre med et glas eller en udstikker form.

Så laver du creme og pisker flødeskum. Find en masse gode frugter (for eksempel banan, kiwi, jordbær, hindbær og blåbær) og køb lidt forskelligt kagekrymmel og lidt chokoladesauce.

Så er du klar til at åbne lagkage buffeten for ungerne. De går op i det med liv og sjæl, når der skal bygges lagkager. De er nogle små konkurrence mennesker, for de vil alle sammen forsøge at lave den bedste og flotteste lagkage.

Tag evt. billeder af kagerne inden de sætter tænderne i dem. Så har du også noget at vise de andre forældre, når de kommer og henter deres små poder.

Generelt handler det om at få børnene aktiveret så meget som muligt og selv lade dem lave deres mad og dessert. For på denne måde slipper du for at skulle gøre det. Halvdelen kan ikke lide banan og nogle vil ikke have remoulade. Sådan er det altid.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress