Derfor skal dit barn bruge skærmbriller mod blåt lys

Online spil på computeren er blevet meget populært blandt børn og unge. Nogle børn kan bruge flere timer foran skærmen hver dag, hvis de får lov. Derfor er det en god ide at beskytte dit barns øjne, så de frit kan deltage i deres yndlingshobby. Heldigvis er der en let løsning til dette problem. Skærmbriller mod skadeligt blåt lys fra en computerskærm er en lille med betydningsfuld tilføjelse til dit barns liv. Dog vil det ændre meget godt for dit barn både fysisk og psykisk.

Giv dit barn bedre søvn

Blåt lys fra skærme af alle slags såsom computerskærme og mobiltelefonsskærme kan forstyrre dit barns indre ur, hvis de bruger meget tid foran sådanne skærme. Derfor er det en god ide at købe blue light briller til dit barn. På den måde vil lyset ikke gå ind og vende op på nat og dag og efterlade dit barn søvnløs med koncentrationsproblemer.

Koncentrationsevnen er meget vigtig for et barns trivsel i skolen, og det samme gælder søvn. Derfor er det vitalt at undgå at forstyrre disse egenskaber. Det er derfor en god ide at minimere skærmtiden før sengetid.

Undgå fysiske og psykiske symptomer

Skadeligt blåt lys kan forhindre dit barn i at få en ordentlig søvn. Dette gælder alle mennesker. Beskyt dit syn og dit barns syn. Undgå fysiske problemer såsom hovedpine. Hovedpine er en stor irritation i dagligdagen, som igen kan forstyrre evnen til at koncentrere sig og sove. Manglende søvn kan også være skyld i hovedpine. Derfor er det vigtigt at ødelægge cyklussen, som starter foran computerskærmen.

Psykiske symptomer kan også opstå, når øjnene er belastede. Manglede søvn kan være skyld i irritation og frustration. Derfor er det bedst at tage nogle forbehold overfor skadeligt blåt lys.

 

 

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress