Årets bedste julekalendere til børn

Børn elsker jul og det er der mange grunde til, men en af dem er at langt de fleste børn får en julekalender hvert år, som enten giver dem en lille daglig gave eller fire adventsgaver.

 

De bedste julekalendere til børn, er en julekalender der er lavet el. købt med tanke på det dit eget barn kan lide. Det kan hurtigt ændre sig, så lad vær med at købe julekalenderen i alt for god tid. Her kan du få nogle ideer til at finde den bedste julekalender til dit barn!

De klassiske færdigpakkede julekalendre

Den klassiske og nemme løsning for dig som forældre er at købe en færdigpakket julekalender evt. med et tema som dit barn er glad for. Der er nogle webshops der laver en blandet børnejulekalender med små gaver der kan være legetøj og kreative ting som farver og viskelæder. Men der er også rigtig mange legetøjsbutikker der sælger julekalendere til børn med et tema som:

  • LOL Surprise
  • Gurli Gris
  • LEGO
  • Sleich
  • Playmobil

Ofte vil dit barn være faldet for et eller andet legetøj og derfor kan sådan en julekalender være en rigtig god idé. Du kan finde inspiration til mange flere af den type julekalendere her.

Den hjemmelavede julekalender til børn

Det er en god løsning med den færdige kalender for de fleste, men der er også nogle der vil synes det er hyggeligt at gå og finde på små gaver til en julekalender og selv pakke dem ind, måske lave en sjov løsning med låger.

 

Det jeg vil frem til er at du kan lave det virkeligt sjovt og personligt for dit barn – hvis du har tiden til det – og dit barn vil helt sikkert elske det, for du kender trods alt dit barn bedst og ved hvad de vil falde mest for.

 

Der er forskellige løsningen med forskellig sværhedsgrad i denne gør-det-selv udgave af en julekalender til børn. Du kan vælge at købe en masse pakker og pakke dem ind for til sidst at sætte et nummer på pakken. Du kan købe en papkasse med små låger i og udfylde dem. Sidst men ikke mindst kan du gå hele distancen og lave det hele selv eller bare være ekstremt kreativ.

24 gaver el. adventsgaver?

Når du laver en julekalender til dit barn er der altid spørgsmålet om hvorvidt det skal være 24 små pakke el. 4 store pakker?

 

Det kommer meget an på dit barns alder vil jeg sige. Som udgangspunkt er det en god idé at give små pakker som minimum op til skolealderen. Små børn vil nemlig have svært ved at vente når de kan se pakkerne, og får mest glæde ud af en ting de kan konsumere her og nu.

 

Når dit barn bliver større og får mere specifikke ønsker og behov, er det en god idé at gå ned på antallet af pakker og op i kvaliteten af indholdet i pakkerne.

Comments are Closed

© 2024: Alenesammen.dk: Børn & Familie | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress